Kayzah Di Best Di Best Admin'

Nombre de messages: 2842 Age: 24 Artiste Préféré: Vybz Kartel | Bounty Killer Riddim Préféré: Dancehall Rock | Blue Steel | Shooter | Hot Winter Date d'inscription: 03/09/2005
 | Sujet: BOUNTY KILLER - Bullet Him Dim 29 Avr 2007 - 11:40 | |
| BOUNTY KILLER - Bullet Him
ALLIANCE BUNG BANG, CONFIRM HAIL UP, STAND FIRM BOY MEK THE WRONG TURN ALLIANCE ... BUNG BANG HIGHERLLIANCE CONFIRM BUNG BANG HUH!
THEM NEVER KNOW WARLORD AS A SHOOTER UNTIL MI WAPPY PON DEM BARE FOOT LIKE MUTA
WELL GUNSHOT MEK HIM SKIP LIKE HIM DO GYMNASTIC! THREE FIVE SEVEN MAGNUM CANNOT STICK BUNG BANG BANG BULLET HIM BULLET HIM BULLET HIM MEK HIM MAKE THE EIGHT O CLOCK NEWS BULLETIN
SKIP LIKE HIM DO GYMNASTIC! THREE FIVE SEVEN MAGNUM CANNOT STICK BUNG BANG BANG BULLET HIM BULLET HIM BULLET HIM MEK HIM MAKE THE EIGHT O CLOCK NEWS BULLETIN
HIM WEAK LIKE BABY A HUM HIM WORDS WHEN BULLET START WHISTLE LIKE HUMMING BIRDS MI NUH BURY MI GUN BUT BULLET PRESERVE TEFLON TO YU HEART AND FUCK UP YU NERVES YOW YU A KARTOON UNU A NERD BANANA CLIP DEM BEND LIKE THE CURVE HOW MUCH FOOL FI DEAD JUST GIMMI THE WORD A SHORT CIRCUIT! BUNG BANG! POWER SERGE!
BULLET TO THEM HEART CAUSE THEM NEED TO PURGE EMPTY RELOAD EMPTY THAT HIM DESERVE BADMAN TOP TEN YU NOT EVEN A RUN A UP THIRD HOLD THE ....................
FI KILL PUNK THAT GIMMI THE HERBS SOME A MI ENEMY DEAD SOME DEH ON THE VERGE MI NUH FISH GIMMI CHICKEN HEAD GIMMI THE GIRLS MI A GRUNG GOD BADDA THAN THE KURDS
WELL GUNSHOT MEK HIM SKIP LIKE HIM DO GYMNASTIC! THREE FIVE SEVEN MAGNUM CANNOT STICK BUNG BANG BANG BULLET HIM BULLET BULLET HIM MEK HIM MAKE THE EIGHT O CLOCK NEWS BULLETIN
SKIP LIKE HIM DO GYMNASTIC! THREE FIVE SEVEN MAGNUM CANNOT STICK BUNG BANG BANG BULLET HIM BULLET BULLET HIM MEK HIM MAKE THE EIGHT O CLOCK NEWS BULLETIN
W-D-40 CLEAN THE GLOCK 40 TELL HIM IT NASTY SHOT OFF YU FOOT MEK YU CYAAA KICK! TIME EXPIRE WATCH NAW TICK WE NAW SWITCH
WARLORD YU NUH HEARD A HIM LAST BOY VIOLATE GUN SHOT TEAR OFF 1/3 OFF HIM CHO MI SAY BK YU THINK A BURGER KING HAVE WORD A FLING MI THINK HIM A BAD MAN BADMAN FIRE 2 SHOT AN A TRY ESCAPE BOUT YU PON A SCOOTER HEY WHA TEK DEM YUTE YAH DEM COOT YAH
THEM NEVER KNOW WARLORD AS A SHOOTER UNTIL MI WAPPY PON DEM BARE FOOT LIKE MUTA
BUNG BANG! BUNG BANG! CONFIRM STAND FIRM (CONNNECT) BOY MEK THE WRONG TURN BUNG BANG |
|
backshoooot Bad From Birth

Nombre de messages: 227 Age: 23 Artiste Préféré: Garnett Silk /Bounty Killer /Buju Banton /Elephant Man Riddim Préféré: Strolling/Far East/Cheerful/Promised Land Date d'inscription: 20/04/2007
 | Sujet: Re: BOUNTY KILLER - Bullet Him Sam 19 Mai 2007 - 16:34 | |
| c koi le nom de ce riddim?? |
|
kacahuet Dancehall Masta

Nombre de messages: 7540 Age: 29 Artiste Préféré: BUSY DIDI TARRUS PRESSURE ICEMAN Riddim Préféré: rebellion bellyas Date d'inscription: 01/06/2006
 | Sujet: Re: BOUNTY KILLER - Bullet Him Sam 19 Mai 2007 - 20:32 | |
| power cut _________________  -- Pitietude Crew Global mOveMenT --- PFFFF CREW - RAF CREW - OGLC CREW |
|
Mafio Dancehall Hustla

Nombre de messages: 2049 Age: 21 Artiste Préféré: Kartel | Aidonia | Black Ryno | Buju Banton | Popcaan Riddim Préféré: Stadium Buk | S-Class | New Moon | Genesis Date d'inscription: 04/08/2006
 | Sujet: Re: BOUNTY KILLER - Bullet Him Sam 19 Mai 2007 - 20:45 | |
| | kacahuet a écrit: | | power cut |
Ya un autre aussi mais j'ai oublié il l'ont mis sur 2 riddim , l'autre c'est l'original et le power cut c'est plus un refix !!!_________________  |
|
SnEw971 Gangsta For Life

Nombre de messages: 3286 Artiste Préféré: KaRteL, AiDoNiA, Deva BrAtt, KiLLa, BuSy, Ryno, ... Riddim Préféré: FoOtStEp, BarBerShoP, GriMeY, SaiL AwAy, Flava, NaVy BluE, ThE ItCh... Date d'inscription: 25/05/2007
 | Sujet: Re: BOUNTY KILLER - Bullet Him Mer 30 Mai 2007 - 11:51 | |
| il a 3 son bullet him en tout Bullet Riddim (top class bullet riddim = celui avec sizzla vénère) et celui sur mad thing riddim. surement un probleme au niveau des titre vu que cees des textes différents |
|